Skip to main content

Nog meer impact met je project
Sparringsessies voor projectleiders om te doen wat er toe doet

Als programmamanager of projectleider heb je veel taken en schakel je voortdurend tussen verschillende levels. Je hebt een pionierende rol en ontdekt, leert en ontwikkelt bij iedere stap. Misschien vind je het fijn om af en toe even met iemand te sparren, zodat je weet dat je op de juiste weg blijft en zorgt voor optimale impact met je project.

Wil je de informatie van deze pagina opslaan of printen?

Download dan hiernaast de folder. 

Je bent aan het pionieren

Je wilt doen wat er toe doet. Maar door de veelheid aan taken, levels en stakeholders is dat weleens ingewikkeld. Misschien is het lastig om de tijd te nemen om strategisch na te denken en twijfel je soms of je de juiste dingen doet. Zeker als je na een aantal mooie stappen vooruit opeens weer stappen terug moet zetten of als je na volop steun veel weerstand tegenkomt. Hoewel dit allemaal bij jouw pionierende rol hoort, kan het wel veel invloed hebben op je eigen werkplezier en op het resultaat van je project.

Een frisse blik helpt je naar een volgend level

uist voor programmamanagers en projectleiders helpt het om af en toe te sparren met iemand die begrijpt waar je mee te maken hebt. En om te bespreken:

  • Doe ik nu de juist dingen? Voor de korte en ook voor de lange termijn?
  • Krijg ik iedereen echt mee? Of heb ik het idee dat sommigen ja zeggen, maar nee doen?
  • Heb ik zicht op eventuele obstakels? Ook op die in de onderstromen?

Zulke gesprekken kunnen een nieuwe, frisse blik geven. Het kan je opleveren dat je veel tijd bespaart, veel meer resultaat haalt of weet hoe je vanuit je eigen persoonlijkheidsstijl je project optimaal kunt leiden. Dit helpt je om in jouw misschien complexe traject heldere stappen te bepalen

“Na dit traject zit ik weer aan de knoppen van mijn project”

René Langeslag, projectleider Vitaliteit bij Triade Vitree
Wanneer ik een bijdrage kan leveren

Wat ik voor jou kan doen

Ik kan die persoon voor je zijn. Jouw sparringpartner, klankbord, consultant of coach. Net wat er op dat moment nodig is om jouw project tot een succes te maken.

Mijn naam is Mariëlle Tromp. Ik ben werkzaam geweest in de zorg en heb me daarna als bewegingswetenschapper met een groot aantal (leefstijl)projecten binnen zorg, welzijn en sport beziggehouden. Ik heb daarin alle rollen vervuld en weet dat ik hierdoor binnen projecten in de rol van sparringpartner het beste op mijn plek ben. Vanuit die positie kan ik het meeste betekenen voor het resultaat van jouw project.

Jij maakt gebruik van mijn frisse blik, maar ook van mijn netwerk. Bovendien denk ik met je mee. Je kunt mijn kennis over motiveren en enthousiasmeren inzetten, net als mijn vaardigheden in taal. Ik help je om de onderstromen zichtbaar te maken. Ik ben jouw steun, op de momenten dat jij dat nodig hebt.

Kortom: ik bied je alles wie ik ben en alles wat ik kan. In het Engels zeggen ze zo mooi: you can pick my brain.

Hoe het werkt

Afhankelijk van jouw vraag kan je kiezen voor een eenmalige sessie of juist voor een traject waarin je gedurende langere tijd een beroep op mij kunt doen.  

Plan een strategiesessie

Voordat we aan de slag gaan wil ik zeker weten dat ik jou kan helpen. Want ook ik wil doen wat er toe doet. Daarom nodig ik je van harte uit om een strategiesessie met mij in te plannen. Deze sessie helpt jou om helder te krijgen wat jouw project nodig heeft. Als ik denk dat ik hieraan kan bijdragen dan kan ik je een voorstel doen.

Een strategiesessie is vrijblijvend en kosteloos. Neem contact met mij op om een afspraak te maken of plan zelf een afspraak in via de kalender. 

Wil je de informatie van deze pagina opslaan of printen?

Download dan hiernaast de folder. 

Contact opnemen?